NASLOVNA

Preduzeće TOLEDO-union d.o.o. pripada vodećim proizvođačima kućnog tekstila i tekstila za ugostiteljstvo u Republici Srpskoj. Proizvodnju zasniva na sopstvenom kapacitetu, koji pruža visok stepen fleksibilnosti i mogućnosti da stalno izlazimo u susret potrebama i željama kupaca.
Profesionalnost u izradi, razvoj nove tehnologije, školovanje i usavršavanje zaposlenih omogućavaju proizvodnju visoko kvalitetnih proizvoda. Ono što posebno doprinosi kvalitetu je korišćenje visokokvalitetnog repromaterijala proizvedenog od strane renomiranih proizvođača.
Proizvode karakteriše visoka elegancija boja, dezena i modela.
Naš proizvodni sistem obuhvata:
– štepani program
– proizvodnja prekrivača letnje i zimske verzije i jastuka raznih dimenzija
– posteljni program
– proizvodi od damasta, satena, krepa i štampanog platna
– stolnjaci izrađeni su od visokokvalitetnog damasta
– proizvodnja bade mantila, peškira za domaćinstvo i hotele

KONTAKT

+387 /0/ 51 922 559

+387/0/ 65 829 202

e-mail: toledo.banjaluka@gmail.com

toledo@bl.elta-kabel.com

PONUDA

Kućni tekstil

TOLEDO union zadovoljiće sve vaše praktične, ali i estetske kriterijume. Posteljine i čarsafi radjeni od najkvalitetnijeg pamuka, u nesvakidašnjim dezenima, oduševiće Vas na prvi pogled, ali i prilikom prvog korisćenja.
A za one koji dobar deo dana provode u kuhinji, preporučujemo originalne pamučne kecelje atraktivnih boja. Uz njih dobijate i pamučni peškir, praktično zakačen dugmićima, tako da će Vaše ruke uvek biti suve, a krpe čiste.

Tekstil za ugostiteljstvo

 

Toledo- Damast stolnjaci, nadstolnjaci i salvete, ukrasne trake i suknje za stolove. Posteljina komplet i komadna, jastuci i prekrivači za hotelske sobe.

 

MAŠINSKI VEZ

Vršimo usluge mašinskog veza na: singl i polo majicama, duksevima, košuljama, radnim odelima, uniformama, jaknama i prslucima, peškirima i stoljnacima , kačketima i kapama, zastavama i ostalim tekstilnim proizvodima.

Visoki kvalitet  izrade je  rezultat našeg dugogodišnjeg iskustva, najsavremenijih vez mašina i repromaterijala  koji koristimo.

Pripremu za vez nam možete poslati na E-mail, ili doneti u digitalnoj formi (USB,CD), a ako nemate, molimo Vas da nam dostavite sliku u PC vektorskom formatu (CDR, AI, EPS) , ili PC Bitmap formatu (JPG, BMP, TIF) visoke rezolucije.    Cena zavisi od količine i broja uboda vezenog motiva.  Radimo probni uzorak  da  bi  klijent video kvalitet pre početka dogovorenog posla.

Radna odjeća

danas nije samo zaštita na radu, ona je PR koji prvi “progovori” o Vama i Vašoj firmi. Zato birajte pažljivo da ona bude moderna, unikatna, personalizovana, da se “lako pamti”, da šalje poruku “nije svejedno”. Tu smo da Vam pomognemo.

Posebne prilike

zahtevaju i posebno obeležje. Ovo je dio naših unikatnih radova i vezova za posebne prilike i namene.

Svojim kapacitetima, profesionalnim osobljem i servisom učinićemo svaki vaš važan događaj jedinstvenim i …